Пол Гаскойн: От футболен гений до безумен алкохолик


.

Пол Гаскойн: От футболен гений до безумен алкохолик

Бившата жена на Гаскойн - Шерил, разкри пикантни подробностти от съвместния живот с футболната легенда Пол Гаскойн (Газа). В интервю за News of the World , тя определи Гаскойн като насилник, алкохолик и маниак да прави по десет пъти на ден секс.

Както е известно, бившият английски национал, със своя неповторим стил на игра стигна дъното през последните години, изпълнени с пиянски запои, употреба на дрога и неадекватно поведение.

"Пол използваше сила върху мен. Бих казала "Не!", но той нямаше да спре. Десет пъти да прави секс на ден си беше нещо нормално за него", разказва Шерил.

"Когато той се прибираше у дома, аз знаех, че първото нещо в съзнанието му ще бъде да прави секс с мен - но все пак това е по-добре, отколкото да ме бие", продължава бившата на Пол.

Шерил казва, че съвместният им живот е бил за нея като борба за оцеляване. През 1996 година в ресторанта на хотел Глениигълс пред очите на десетки посетители, Газа преби жена си, събаряйки я на земята с един удар в главата, след което и счупи ръката. В момента Шерил е мощен глас на организация, която защитава жертвите на домашно насилие.

В интервюто си обаче тя признава, че в началото отношенията между двамата са били страстни и огнени и въпреки в момента да изглеждат като сексуална злоупотреба, тя не може да говори за изнасилвания, защото е давала съгласието си да прави секс по няколко пъти на ден.

"Ако откажех да правя секс, Пол се ядосваше. Не го интересуваше, че за деня вече сме го правили седем пъти. Той започваше да крещи: "Ти никога не искаш да правиш секс с мен! Ти никога не ми показваш, че ме обичаш!", продължава Шерил.

"Много жени биха пожелали да го правят по десет пъти на ден. В някои случаи това си е тяхна фантазия да имат човек, кой то ги желае толкова много. Но аз не съм такава".

Шерил е разведена и майка на две деца когато се запознава с Газа. Срещата им е довела до незабавно привличане и са възпламенили гореща страст. Тя признава, че е избрала Пол пред друг кандидат, който и е предлагал по-стабилно бъдеще, но е предпочела Гаскойн заради привличането. Той е бил толкова луд, че още на първата среща е поискал да правят секс още в колата му. Дори когато той се възстановява в болницата от скъсано сухожилие в среща от ФА Къп, тя е трябвало да задоволява свирепия му сексуален апетит.

Постепенно футболната легенда се пристрастява към алкохола и в частност към брендито и тръгва по наклонената плоскост на алкохолизма. Самият той признава в интервю как започва всичко:

"Не мога да си спомня точно как или кога изпих първото си питие. Просто бях в дупка, беше Коледа и ми се припи. Взех две бутилки вино и те изчезнаха много бързо в гърлото ми. След една седмица вече не можех да се грижа за себе си, затова се преместих в хотел „Мариот" в Гейтсхед. Пиенето ставаше все по-лошо - бутилка след бутилка вино, пресуших и пищовчета с джин от минибара. Но така и не се напих.

Шерил се опитва да му помогне, но всичко е безуспешно. Газа на няколко пъти спира с алкохола, за да започне после да пие с нова, по-страшна сила. В крайна сметка бракът им приключва през 1998 година и двамата се разделят. Със съжаление обаче признава, че годините на мъка в ръцете на Пол са дали своето отражение на нейната психика и това и пречи да намери нов човек.

"Аз не съм сигурна ще имам ли отново някой до мен. Това е по-лошо - психическото насилие е по-лошо от физическото", завършва интервюто.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

 

 

  Сподели
354