Бекъм: В Юнайтед ме подложиха на сексуално унижение


Н. Гавазов

Бекъм: В Юнайтед ме подложиха на сексуално унижение

Дейвид Бейкъм бе принуден лично да потвърди появилата се информация, че е бил приет в Манчестър Юнайтед нелюбезно и дори унизително. Сензационното изявление англичанинът даде във връзка с премиерата на документалния филм за звездите на Манчестър Юнайтед Class of 92. Филмът е посветен на младежкия отбор на Юнайтед от началото на деветдесетте години, за който тогава играеха, освен Бекъм, също така Райън Гигс, братята Невил и други бъдещи звезди.

Бекъм разказа, че е трябвало да премине унизителна процедура по приемането си в отбора. Някои от новаците били карани да танцуват, други да пеят, а него са го накарали да мастурбира пред плакат с изображението на легендата на Юнайтед от 80-те години на миналия век Клейтън Блекмор.

"Неудобно ми е да говоря за това и не искам да си спомням. Всички трябваше да преминем ритуал по инициирането си в отбора, но на мен се падна възможно най-лошият вариант", призна Бекъм.

Тогава, според думите на Бекъм, той е бил на 16 години и му се е наложило да се "впише" в отбора в присъствието на своите съотборници. Епизодът с разказа на Бекъм бе включен във филма.

Премиерата на филма се състоя вчера в Лондон. На нея заедно с Бекъм присъстваше и неговата съпруга и тримата им сина. Премиерата бе посетена също така и от Райън Гигс, Пол Скоулс, Ники Бът и братята Невил.

 

  Сподели
107