Бивш футболист на Нюкасъл похарчил 2 милиона за залози


Н. Гавазов

Бивш футболист на Нюкасъл похарчил 2 милиона за залози

Бившият нападател на Нюкасъл Майкъл Чопра, който защитаваше цветовете на "свраките" в периода 2000 - 2006 година, призна за своята зависимост от хазартните игри. Бившият играч призна също така, че дори той и семейството му са били заплашвани във връзка с натрупаните дългове към различни лица.

"Когато започнах да играя за Нюкасъл, аз бях само на 17 години, но още тогава разбирах, че имам голям проблем с хазартните игри. Заедно със съотборниците си играехме направо в автобуса, залагайки по хиляди паунда, понякога сме правили залози за по 30 000 паунда. Това дори се превърна в част от отбора", заяви Чопра.

"Моята зависимост от залаганията стана толкова сериозна, че аз си навивах будилника за 3 часа през нощта, за да залагах на мачове от Южна Америка. След като играх в Нюкасъл и Кардиф, аз преминах в Съндърланд и давах цялата си заплата за изплащане на дълговете от 2 милиона паунда. Веднъж, когато бях играч на Ипсуич, на базата пристигна човек и каза, че знае в кое училище учи детето ми. Тогава клубът ми помогна, давайки ми 250 000 за да се разплатя с тях. Родителите ми си продадоха къщата, за да ми помогнат с пари", допълва бившият футболист.

 

  Сподели
99