Мистерията с Туристическата афера се задълбочава


.

Мистерията с Туристическата афера се задълбочава

Неофициални източници съобщиха, че съдията, който свири срещата ЦСКА-Левски, завършила 2:0 е замесен в “Туристическата афера”. Както е известно, звездите на Левски Зе Соарес, Тасевски, Миланов и Рабех бяха подлъгани с мними трансфери в Рубин, за да не играят срещу "армейците". Президентът на Левски Тодор Батков съобщи вече, че известен български съдия е участвал също в измамата, но не назова името ми. Интересното е обаче, че бяха оповестени част от имената от руска страна, а нито едно име от България не е цитирано. Също така мениджърът  Лъчо Танев, който е присъствал на мнимата среща с представител;и на Рубин не си спомня за никакви имена, а освен това е предупредил боса след срещата, че това е измама.

И за да е пълна мистерията, Батков хвърли още една бомба: ЦСКА са уредили мача с Динамо Москва, при победата с 2:1 при гостуването си в Москва.

"Нека да повдигна завесата още малко - от руските ми приятели има не само съдействие на приятелска основа и на база на сътрудничеството, което имат двете държави по отношение борбата с престъпността.

Те са изключително заинтересовани от разплитане на случая, тъй като разследват едно много неприятно събитие от края на август. С един голям руски клуб. И май се оказва, че хората са едни и същи"

 

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
155