Бензема отново е в епицентъра на секс-скандал


Н. Гавазов

Бензема отново е в епицентъра на секс-скандал

Името на нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема бе забъркано в невероятна история, което със сигурност ще се отрази и на без това недобрата репутация на френския национал. Испанско издание публикува шокиращо интервю на проститутката-транссексуалист, 29-годишната Виктория Дорвал, повече известна в близките кръгове като Джони, която твърди, че футболистът е прибягнал до услугите и преди време.

Според думите на Виктория, нейната връзка с Бензема се осъществила преди пет години в Шарлероа, точно когато тя си направила операция и престанала да бъде Джони. Карим, а също така и неговият приятел рапъра Буба са пожелали да се възползват от услугите на транссексуалиста, за което са предложили 2 000 евро.

"В края на краищата, аз се съгласих", признава Дорвал.

С това обаче историята не приключва. След известно време Бензема отново влязъл в контакт с представителката на древната професия, но този път предложил шест хиляди евро за лична среща.

"Той знаеше за моята операция, но каза, че това не го вълнува по никакъв начин. Освен това ми каза, че така за него дори е по-добре", допълва Виктория.

Преди време Бензема бе свързан с още един секс-скандал. Заедно с Франк Рибери двамата бяха обвинени в осъществяване на интимни контакти с непълнолетна проститутка.

 

  Сподели
107