Барселона сключи ексклузивен договор с производител на игра


Н. Гавазов

Барселона сключи ексклузивен договор с производител на игра

На територията на академията и базата на Барселона се състоя подписване на екслузивен контракт между каталунския клуб и топ производителя на спортни видеоигри в света компанията Electronic Arts (EA). По време на церемонията представителите на канадската марка заявиха, че искат да адаптират за играта FIFA ажурния стил и философията на играта на Барселона.

"Защо именно Барселона? Това е най-добрия отбор в света", заяви главата на европейския корпус на ЕА Йенс Уве Интат.

Подписването на контракта означава, че показателите на играчите на Реал Мадрид във FIFA ще бъдат значително по-ниски, отколкото тези на футболистите на Барселона.

"Показателите ще отразяват реалността. През последните години Барселона няма равен. И това не е наша измислица, а мнение на цялата планета, за което говорят отборните и личните титли на каталунците. Четирите "Златни топки" на Меси са най-ярък пример за това", добави Интат.

FIFA 14 излиза на 24 септември в Северна Америка и на 27 септември в Европа. EA Sports има договори за партньорство с още големи клубове като Милан, Пари Сен Жермен, Борусия Дортмунд, Валенсия, Манчестър Сити, Тотнъм, Ливърпул и Лион.

 

 

 

  Сподели
133