Затворник попречи на трансфера на защитник в Тотнъм


Н. Гавазов

Затворник попречи на трансфера на защитник в Тотнъм

Собственикът на Стяуа и един пот най-богатите хора в Румъния Джиджи Бекали изпадна в ярост от нетърпението на Тотнъм и наложи вето на трансфера на защитника на своя клуб Влад Кирикеш в лагера на "шпорите". Както е известно, Тотнъм се намираше на крачка от привличането на 23-годишния румънски национал за сумата от 6.9 милиона паунда. Лондончани обаче настояха сделката да се осъществи възможно най-бързо, преди срещата на Стяуа с Динамо Тбилиси от Шампионска лига на 6 август.

Бекали, който през май бе осъден на три години затвор, се възмути от нетърпението на Тотнъм и забрани на клуба да продава Кирикеш.

"Какви са тези Тотнъм?! Не е необходим този трансфер. Казва се Джиджи Бекали, аз не съм и няма да бъда роб на никого! Имаме важен мач от Шампионска лига, защо те не могат да почакат?", цитира думите на Бекали генералният директор на Стяуа Михай Стоица.

"До зимата Кирикеш няма да напуска при никакви обстоятелства. Това може да е удар за играча, но той ще разбере, защото е много задължен на Стяуа. Нещата при нас се развиват добре, ние участваме в Шампионска лига и се намираме в добра форма. Тотнъм направи голяма грешка, предизвиквайки ярост в Джиджи", заяви Стоица.

 

  Сподели
101