Меси се забърка в поредния скандал


Н. Гавазов

Меси се забърка в поредния скандал

След като преди няколко дни стана нарицателен със скандала по укриване на данъци, днес нападателят на Барселона Лионел Меси се забърка в поредната неприятна ситуация, след като отказа да вземе участие в демонстративен мач между Отбор от звездите на света и Отбор, съставен от приятели на аржентинеца. Срещата трябваше да се в американския мегалополис Лос Анджелис.

Меси обаче е отказал да изпълни своите задължения по сключения по-рано договор, поради което двубоят, който трябваше да стане част от серия демонстративни мачове с участието на звезди на световния футбол, е отменен 26 часа преди неговото начало.

Стойността на билетите достигна 300 долара, а срещите бяха широко рекламирани, така че скандалът тепърва ще се разраства.

"След като няколко часа се опитвахме да убедим Меси да излезе с отбра на терена и да изпълни задълженията по договора си, пътувайки до Лос Анджелис, аз не успях да спечеля уважението на феновете към него. Това е явен опит да бъдат заблудени американците и спонсорите, които подготвиха това събитие", заяви главният изпълнителен директор на Spirits El Padrino Тод Греъм.

 

  Сподели
197