Никлас Бендтнер претърпя провал и в бизнес-плановете си


Н. Гавазов

Никлас Бендтнер претърпя провал и в бизнес-плановете си

Нападателят Никлас Бендтнер със сигурност може да причисли сезон 2012/13 към един от най-големите провали в своя живот. Както е известно, миналото лято датският национал премина в Ювентус, афиширайки големи амбиции и опитвайки се да докаже, че неправилно е оценен в Арсенал. Намеренията на Никлас обаче не намериха необходимото покритие и той не само, че не успя да се пребори за титулярно място в италианския шампион, записвайки само 9 мача за "бианконерите", но през декември се контузи срещу Каляри в Купата за Италия и окончателно отпадна от сметките на Антонио Конте.

През март датският национал пък бе заловен от полицията да управлява автомобил в нетрезво състояние, което доведе до изхвърлянето му от представителния тим на страната и налагането на солидна глоба, която според ВВС е в размер на 97 000 паунда.

Днес стана ясно, че Бендтнер е претърпял неуспех и в бизнеса си. През август миналата година, малко преди да премине в Ювентус датчанинът откри онлайн магазин за търговия с ювелирни изделия. Според информация на италианската преса, по-малко от година след откриването на магазина загубите на Никлас са в размер на 2 милиона евро и в момента нападателя сериозно се замисля дали да сложи край на това си начинание, което погълна сериозна част от възнаграждението му в Ювентус.

 

  Сподели
105