Балотели с поредната глупост


Н. Гавазов

Балотели с поредната глупост

Нападателят на Милан Марио Балотели продължава със своите чудатости и екстравагантни решение, много често граничещи с откровена глупост и не подхождащи за възрастта му. След преминаването на италианския национал от Манчестър Сити в Милан, стана известно, че Марио е любител на картинга и много често в свободното си време управлява малките машини.

Това стана достояние на клубните ръководители на италианския гранд, които заради високия риск от травма забраниха на Балотели да се занимава с този спорт.

След известно време нападателят намери изход от положението, а вероятно учудването на посетителите на картинг-съоръжението е било повече от голямо, когато по една пистите е профучало "Ферари" F450 на стойност 200 000 паунда. Естествено, с водач на луксозния автомобил Марио Балотели.

Италианецът направил няколко кръгчета в "Pala K", снимал се с приятели и така разтоварил напрежението без да нарушава заповедите на своите ръководители, които неотдавна го хванаха да пуши в една от тоалетните на влака напът за Флоренция.

 

  Сподели
116