Съдия заведе дело за увредени гениталии


Н. Гавазов

Съдия заведе дело за увредени гениталии

Кенийският съдия Мартин Векес подаде иск в съда срещу местната Федерация по футбол, настоявайки да получи компенсация за физическа травма, която получи в един от мачовете на местния шампионат.

По време на среща през септември 2012 година, реферът е бил набит от представител на младежкия отбор на Спарки. Според твърденията на самия арбитър, треньорът на тима Дауди Каджембе е нахлул на терена и е стиснал гениталиите му. Специалистът също така е заплашил рефера с убийство за изгонване на негов футболист.

"Той ми стисна яйцата, аз се разплаках и не успях да избягам от тази клопка. Пускайки ръка, той ми каза: "Мога да те убия за една минута". След това ме удари в корема. Сега аз не мога да правя секс с жена ми, това е невъзможно. Толкова е болезнено, че не мога да предам тази болка с думи. Свикнахме да живеем като съпруг и съпруга. Сега това е невъзможно", заяви Векес.

В близко време Каджембе ще бъде изправен пред съда по обвинение в причиняване на тежка телесна повреда. Пострадалият рефер има намерение да получи от Футболната федерация на Кения компенсация в размер на 240 000 долара.

 

  Сподели
118