Играч на Нюкасъл пострада тежко в сбиване (видео 18+)


Н. Гавазов

Играч на Нюкасъл пострада тежко в сбиване (видео 18+)

Крайният защитник на Нюкасъл Дани Симпсън стана участник в сбиване в един от клубовете на Манчестър в нощта на събота срещу неделя. В социалните мрежи и пресата бяха публикувани снимки и видеозаписи на играч, който лежи на улицата в безсъзнание и в локва кръв.

В последно време Симпсън загуби мястото си в основния състав на „свраките". Бившият футболист на Манчестър Юнайтед беше изпратен сред резервите от новото попълнение Матийо Дебюши. По всичко изглежда, че Дани вече разполага с много свободно време, което той оползотворява не по най-добрия начин. Както съобщава The Sun, след посещение на нощен бар в събота, 26-годишният футболист решил да си вземе малко храна за вкъщи.

Стоейки на опашката, Дани се скарал с около 50-годишен мъж. Играчът ударил жертвата и тя паднала на земята. Самият футболист побързал да се качи в такси, откъде обаче излязъл друг мъж, който възстановил справедливостта.

Около 15 минути Симпсън лежал пряко на улицата, в безсъзнание и с кръв, по лицето. Малко по-късно е дошла линейка, която го е откарала в болница. Там докторите са открили, че Дани е пиян. Нюкасъл отказ ада коментира инцидента.

 

  Сподели
111