Арестуваха нападател на Нюкасъл


Н. Гавазов

Арестуваха нападател на Нюкасъл

Нападателят на Нюкасъл Найл Рейнджър бе арестуван по подозрение в изнасилване, съобщи ВВС. Според информацията, вчера полицейски патрул е получил обаждане от неизвестна жена, която е твърдяла, че футболистът я е изнасилил в хотел Jesmond в нощта на сряда срещу четвъртък.

21-годишният Рейнджър незабавно е арестуван от органите на реда и срещу него е започнато разследване, което трябва да докаже обвиненията.

„В четвъртък, 24 януари, жена е съобщила на полицията, че е била изнасилена в хотел Jesmond. 21-годишният мъж, който живее в район Forest Hall е арестуван по подозрение в изнасилване", гласи официалното изявление на полицията.

За своята кратка футболна кариера, Рейнджър, който е бивш английски национал до 19-годишна възраст не за първи път попада в история, която завършва с негов арест и налагани на различни глоби. Преди две години играчът бе арестуван за сбиване в питейно заведение и заплати солидна глоба, а най-новата му „проява" е от миналата седмица, когато нападна феновете на Нюкасъл, обвинявайки ги, че не подкрепят достатъчно отбора.

 

  Сподели
110