Скандал разтресе Евертън


Н. Гавазов

Скандал разтресе Евертън

Евертън влезе в заглавията на вестниците, след като коледната вечеря на „карамелите" завърши със скандал - един от треньорите в клуба наби вратаря на женския отбор. Инцидентът се е случил около полунощ миналата седмица недалече от заведението Blue Bar в Ливърпул. Участници в него станали треньорът от младежката академия на Евертън Мик О'Брайън и вторият вратар на женския отбор на „карамелите" Даниел Хил, която е племенница на бившия английски национал Марк Хейтли.

В резултат на инцидента Хил се обърнала към полицията с жалба срещу въпросния треньор, а също така била принудена да се отправи в болница с травми на лицето.

В момента полицията разследва случая, като действията на следователите са насочени към това да бъде установен кой е инициирал боя. В същото Евертън също е започнал свое собствено разследване, като двамата участника в инцидента са отстранени от изпълнение на служебните задължения. Клубът не скрива, че има намерение да се отнесе съвсем сериозно към случилото се и да накаже строго виновника.

 

  Сподели
90