Фико: Балотели е безотговорен баща


Н. Гавазов

Фико: Балотели е безотговорен баща

Приятелката на Марио Балотели твърди, че нападателя е „безотговорен баща и не му пука за дъщеря си". Както е известно, телевизионната звезда Рафаела Фико роди този месец в Неапол, но според думите и нападателя на Манчестър Сити и националния отбор на Италия все още не ги е посетил.

„Марио е безотговорен и не му пука за дъщеря си или за мен", каза Фико за списание „Чи".

„Той може да струва повече от Мона Лиза, но не дава и цент за дъщеря си. В определен момент дори спря да показва интерес към мен или нашата дъщеря. Нашият план беше да се оженим. Изведнъж всичко се срина и не знам защо. Така или иначе аз ще направя ДНК, за да докажа, че детето е от него", каза още телевизионната водеща.

„Майка ми и брат ми бяха при раждането да го снимат, както поисках. Изпращах съобщения на Марио от 15:00 часа, когато контракциите започнаха, до 18:30 ч., когато влязох в операционната зала. След като се роди детето изпратих още СМС-и. Едва в 00:30 часа той се обади. Казах му, че съм родила. А той ми отговори: „А, добре. Не ми пука". И затвори. Това е последното, което чух от него", допълва Фико.

 

  Сподели
87