Шок: Фенка вкарва пиратки в интимните си части


Н. Гавазов

Шок: Фенка вкарва пиратки в интимните си части

Привърженичка на ЦСКА бе изправена пред съда в Разград, защото е хвърляла пиротехнически средства на мача с Лудогорец в края на септември от първенството в „А" група. Тогава шампионите победиха с 1:0, а по време и след срещата се случиха нормални за нашите географски ширини ексцесии, които доведоха до арестуването на фенове от агитките на двата тима.

Интересното в случая е, че момичето е вкарало запалителните средства на стадиона, като ги е натикала в половите си органи. Тя е глобена с 1000 лева и забрана да посещава футболни мачове за срок от една година.

По-малко от 24 часа след мача за Купата на България пък трима „червени" фенове получиха наказанията си за футболно хулиганство. В съда в тяхна подкрепа се яви лидерът на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето. Най-голямо наказание е получил 22-годишен младеж. За неприлични жестове, отличаващи се с особен цинизъм и хвърляне на пиратки младежът с инициали В.Н. е отнесъл глоба от 350 лева и забрана една година да посещава спортни мероприятия - съобщиха от полицията в Разград.

Д.Д. на 21 години, също от Шумен, бе глобен от магистратите с 250 лева за неприлични жестове и маскиране на лицето с цел да затрудни разпознаването си от органите на реда. За оказване на съпротива и неизпълнение на полицейско разпореждане преди началото на футболната среща 29-годишният П.Х. бе глобен с 200 лева. Шуменецът наплюл разградските служители на реда, дърпал им и пагоните.

Миналата седмица разградският районен съд осъди още четирима футболни хулигани. Най-високата тогава санкция от 500 лева получи разградчанин, замерил играч на терена с бутилка от минерална вода. Останалите осъдени са от цялата страна - Сандански, Ямбол и Враца. Общо 10 футболни хулигани са осъдени за противообществени прояви по време на футболния мач на Лудогорец с ЦСКА от А група в 6-я кръг. Те са разкрити с помощта на камерите на „Лудогорец Арена".

 

  Сподели
217