Помощникът на Антонио Конте може да влезе в затвора


Н. Гавазов

Помощникът на Антонио Конте може да влезе в затвора

Асистентът на старши-треньора на Ювентус Масимо Карера, който в момента изпълнява задълженията на Антонио Конте заради десетмесечната дисквалификация на специалиста, може да попадне зад решетките в резултат на пътен инцидент, който се е случил през новогодишната нощ на 2011 година.

Карера е следствен заради участието си в пътнотранспортно произшествие със смъртен изход, в резултат на което за загинали две 23-годишни момичета. Масимо и още двама човека са обвинени в непредумишлено убийство, а присъдата трябва да бъде обявена на 9 октомври.

Полицията е установила, че първоначално е възникнала авария с участието на три автомобила. Всички пасажери излезли от автомобилите за да оценят щетите. Точно тогава Mercedes R-класа, принадлежащ на Карера връхлита върху двете момичета, които се оказват на пътя. Едната девойка умира на място, а втората в болница.

Адвокатите на Карета твърдят, че светлините на магистралата са били твърде изнемощели и той не е видял спрелите коли. Според адвокатите на жертвите обаче той е можел да избегне сблъсъка.

 

  Сподели
109