Немски радиоводещ се подигра с Роналдо


Н. Гавазов

Немски радиоводещ се подигра с Роналдо

Водещ на една от мюнхенските радиостанции изпрати на Кристиано Роналдо чифт традиционни баварски обувки, след като нападателят на Реал Мадрид се оплака, че три чифта футболни обувки са му откраднати от съблекалнята преди вчерашната полуфинална среща от Шампионската лига с Байерн Мюнхен.

Полицията в Мюнхен съобщи, че разследва инцидента, след като Кристиано Роналдо, Месут Йозил и Карим Бензема заявиха, че са им откраднати вещи от съблекалнята на „Алианц Арена", а наставникът на гостите Жозе Моуриньо каза, че неговият сънародник е много разстроен от кражбата.

Водещият на Bayern 1 Стефан Леман не пропусна да иронизира ситуацията и изпрати на португалеца чифт традиционни обувки, а радиостанцията съобщи новината в своята следобедна емисия.

„Ние изпратихме чифт баварски обувки, номер 43, на най-скъпия футболист в света", се казва в емисията.

Освен това стана ясно, че в пакета има и бележка до Роналдо: „Скъпи, Кристиано Роналдо!

Тук живеят гостоприемни хора. Ние може да откраднем детска въртележка, но не и вашите обувки. Затова искаме да заменим това, което сте загубили. Това е един чифт истински баварски обувки. За вас са. С тях няма да може да вкарвате голове, но ще изглеждате много шик.

Поздрави, Стефан Леман и първият отбор на Байерн".

 

  Сподели
119