Балотели призна, че има нужда от психиатър


Н. Гавазов

Балотели призна, че има нужда от психиатър

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели е съгласен с това, че на него му е нужна професионална помощ за обуздаване на темперамента. Според Daily Mirror, младият футболист се готви да проведе курс при психиатър. Както е известно, към момента 21-годишният футболист изтърпява поредната си дисквалификация - трета през настоящия сезон. На футболното поле италианецът демонстрира не само своя талант, но и горещия си нрав.

През миналата седмица генералният секретар на Международната федерация на професионалните футболисти (FIFPro) Теа ван Сегелен заяви в интервю за ВВС, че Балотели е добро момче, но трябва да се обърне към професионални специалисти, които да му помогнат.

Самият Марио е съгласен, че нещата при него не са добри и има нужда от помощ.

„Балотели не иска да си тръгва от Сити, но признава, че му трябва някаква помощ. Той е съгласен с това, че не може да се контролира и дори е готов да прибегне до професионална помощ, за да реши проблемите в главата си. Притежава огромен талант, но кариерата му се намира под огромна опасност. Сериозно е обезпокоен и разбира, че трябва лице в лице да се изправи със своите проблеми", цитира Daily Mirror свой източник близък до Балотели.

 

  Сподели
87