Спортна журналистка стана кечистка (снимки)


В. Мухарски

Спортна журналистка стана кечистка (снимки)

Мария Менунос е една от известните холивудски личности в наши дни. До сега тя показа, че е многофункционална натура с изобилие от спортни интереси. Те се е изявявала като наш колега - журналист, но отвъд Океана, а освен това е била телевизионен водещ, актриса и модел. На 1 април, тя като на шега стана и професионална кечистка.

В тазгодишната "Кеч мания" Мария се качи за първи път на ринга в мач на двойки. Менунос си партнира с кеч дивата Кели Кели срещу шампионката на дивите Бет Финикс и Ийв Торес. Отборът на Мария победи в турнира, който е най-голямото кеч събитие за годината. В него участие взе и не кой да е, а Скалата, който пък се справи със своя доста сериозен опонент - Джон Сина.

По-рано през годината Мария Менунос лъсна по бански насред Таймс Скуеър в Ню Йорк. Причината за това бе загубен бас след поражението на любимия й Ню Ингланд Пейтриътс в Супербоул срещу Ню Йорк Джайънтс.

Освен това красавицата е страстен фен и на баскетбола, а отборът, който не спира да подкрепя е Бостън Селтикс.

На българския зрител тя е позната от с участието си във втория сезон на хитовия сериал Трий Хил (One Tree Hill) и от Среднощен ездач. На големия екран има малка, но запомняща се роля на секси медицинска сестра във филма "Фантастичната четворка".

Тя попада сред 50-те най-красиви жени на планетата в класацията на списание FHM през 2004 година, а освен това печели награда на Националната лига по американски футбол за най-голяма фека сред известните личности през 2010 година.

Снимки: Официален сайт на WWE; Официален сайт на One Tree Hill; Официален сайт на FHM

  Сподели
147