Хвърлиха димка в съблекалнята на Челси


М. Мехмед

Хвърлиха димка в съблекалнята на Челси

Роман Абрамович трябва да укроти страстите в Челси, ако не заради напускането на португалския спец Андре Вилаш-Боаш, то заради хвърлена димка в съблекалнята на резервния отбор.

Според Дейли Меил, двама играчи от втория тим на „сините" са изненадали неприятно съотборниците си и треньорския им щаб с бомбичка. 19-годишният тийнейджър Били Клифорд и 2 години по-възрастният Джакоб Мелис решили да се пошегуват, хвърляйки димка в съблекалнята на тима. Стреснати и от включването на алармата за пожар, всички се втурнали да бягат навън. След потушаването на безредицата, от треньорския щаб са изпортили случилото се на Абрамович. Руският милиардер е останал разочарован от действията на младоците. След разговора треньорите са уведомили Мелис и Клифорд, че са изгонени за неизвестно време от състава.

Академията на Челси се изправя за втори път с провинение на свои играчи. Преди няколко месеца в съблекалнята на тима беше открит нож. Разследването установи, че острият предмет е собственост на един от служителите на клуба. Отново в академията, Ашли Коул нарани стажант след изстрел с пушка.

 

  Сподели
90