Ливърпул: Решението за Суарес не дойде от САЩ


Н. Гавазов

Ливърпул: Решението за Суарес не дойде от САЩ

Ливърпул отхвърли твърденията, че е бил притискан от спонсора Standard Chartered относно това да бъдат поднесени официални извинения по случая „Суарес - Евра". Както е известно, през уикенда се появиха слухове, че банката, които се намира по средата на четиригодишен договор с мърсисайдци на стойност 81 милиона паунда е провела среща с представители на Ливърпул, на която е била обсъдена ситуацията със Суарес.

Днес обаче ръководството на „червените" продължи да твърди, че решението да бъде поднесено извинение за инцидента между играчите в събота е дошло по инициатива на клуба от „Анфийлд" и в тези действия няма никаква външна намеса, но в същото време бе потвърдено, че ситуацията е била обсъдена с основния спонсор.

"Иън Айре, държи Standard Chartered да бъде напълно информиран за развитието на нещата през уикенда. Действията, които клуба предприе в неделя са подкрепени от спонсора", се казва в официално съобщение на Ливърпул.

В понеделник банката потвърди, че са проведени разговори със служителите на "Анфийлд".

„Много сме разочаровани от инцидента в събота и обсъдихме сериозно нашите опасения с хората от клуба", съобщиха за Sky Sports от финансовата институция в понеделник

 

  Сподели
103