Родри Гигс: Моят брат Райън е червей


Н. Гавазов

Родри Гигс: Моят брат Райън е червей

Братът на Райън Гигс - Родри Гигс за първи път от около осем години след любовната афера между звездата на Юнайтед с неговата съпруга Наташа реши да говори за скандала, който през месец май миналата година разтърси семейството му и направи за резил уелският полузащитник. 34-годишният Родри призна, че неговият брат все още не му се е извинил и го определи като „червей".

"Райън е страхотен като футболист, но е нищо като човек. Той е червей, невестулка и страхливец. Наташа беше всичко в моя живот и той трябваше да бъде най-близкия човек за мен. Винаги съм си мислел, че брат ми е страхотен човек, но сега вече знам, че не е такъв. Това, което направи той, е срамно. Той е един страхливец", призна Родри Гигс пред The Sun.

"Райън дори не ми се извини за това, което направи, въпреки че ми съсипа живота. Най-трудното нещо е да си ги представя заедно. Когато някой е твой герой през по-голямата част от живота ти и след това разбереш, че изневерява и спи с твоята жена зад гърба ти е много болезнено", продължава братът на Райън Гигс.

„Обичам Наташа, тя е моята жена и искам да се опитаме да спасим всичко. Аз имам добро семейство, добър дом и мисля, че тя просто е била манипулирана от Райън, когато е била по-малка", завършва Родри.

 

  Сподели
119