Адриано отрече обвиненията в опит за убийство


Н. Гавазов

Адриано отрече обвиненията в опит за убийство

Бразилският нападател Адриано опроверга изявленията на жената, която обвини футболистът, че е прострелял ръката и в момент, когато двамата са се намирали в автомобила на играча. Според думите на Адриано, 20-годишната Адриена Сирилу Пинто се е наранила сама и всичко е станало случайно. Нападателят изрази своята увереност, че специални тестове ще докажат неговата невинност.

„Тестовете ще покажат, че аз не лъжа. Дали ми вярвате или не - това зависи от вас. Когато се случи нещо подобно, винаги след това нещата се преувеличават. С това момиче ме запозна мой приятел, когато бяхме в клуба. Там я видях за първи път. Това, което тя върши в момента е несправедливо. Тя няма характер. Аз се готвех да и помогна и да заплатя лечението, но сега няма да го направя. Това, което тя прави е неприемливо по отношение на друг човек. Аз съм публична фигура и се безпокоя за имиджа си. Но няма да и причинявам нещо лошо, надявам се само, че тя ще оздравее", заяви Адриано за Globoesporte.

„Що се отнася до Коринтианс, клубът няма намерение да разваля договора си с мен. Те винаги са ме подкрепяли", каза още нападателят.

 

  Сподели
98