Боатенг започна роман с бившата приятелка на Виери


Н. Гавазов

Боатенг започна роман с бившата приятелка на Виери

Полузащитникът на Милан Кевин-Принс Боатенг се отличава с активни действия не само на футболния терен, но и зад неговите предели. Съвсем скоро 24-годишният ганайски национал се разведе със своята бивша съпруга Дженифър, след четиригодишен законен брак и осемгодишен съвместен живот (!), като причините за семейния разпад останаха неизвестни.

Впрочем, за италианските журналисти това не е проблем и както се оказа, в основата на раздора между Боатенг и Дженифър стои моделът и телевизионната водеща Мелиса Сата, която оформи бурен роман с футболиста. Бившата възлюбена на Кристиян Виери, която навремето имаше връзка с двама известни бизнесмени, бе забелязана във ВИП-ложата на „Сан Сиро" на срещата от Шампиоснката лига между Милан и Барселона. Особена радост Сата изпита в момента, в който Боатенг надигра защитата на каталунците и отбеляза красв гол.

Папараците, които ден и нощ следят живота на играча на „росонерите" след неговия развод с Дженифър, са забелязали Мелиса и нейният Принц да се целуват в една от дискотеките на Милано, а малко по-късно да се прегръщат в нощен клуб. А известният италиански журналист Алфонсо Синьорини съобщи в своя микроблог, че на 24 ноември Сата е прекарала нощта в дома на Боатенг в района „Сан Сиро".

Интересното е, че 25-годишната италианка с американски произход не отрича изобщо връзката си с футболиста и често публикува на страницата си в Twitter откровени признания за своята любов, а в интервю за Chi призна, че действително харесва Боатенг.

 

  Сподели
118