Още един футболен съдия посегна на живота си


Н. Гавазов

Още един футболен съдия посегна на живота си

Още един футболен съдия направи опит да сложи край на живота си, съобщава новината Soccernews.nl. Според изданието, става дума за белгийският лайнсмен Крис Шелстрает, който се опитал да се самоубие непосредствено преди началото на футболната среща между отборите на Тубизе и Брюксел, която е била част от 15-я кръг на Втора белгийска лига. Съдийската бригада, в чиито състав влизал и 37-годишният Шелстрает е трябвало да обслужва въпросният двубой, но вследствие на инцидента, мачът бе отменен.

Както информира изданието, реферът се заключил в тоалетната и прерязал вените си, но благодарение на бързата намеса на колегите му, потърпевшият е бил закаран навреме в болницата, където лекарите са спасили живота му. В момента Крис се намира в интензивното отделение на местната болница и живота му е вън от опасност.

Както е известно, преди седмица бе отменена срещата от 13-я кръг на Бундеслигата между Кьолн и Майнц 05, след като в деня на мача главният съдия Бабак Рафати опита да сложи край на живота си

 

  Сподели
109