Балотели с нова щуротия


Н. Гавазов

Балотели с нова щуротия

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели, чиято резултатна игра в последните срещи на „гражданите" заставиха много от скептиците да забравят за неговата не толкова безупречна репутация, отново влезе в заглавията на днешните вестници с поредната си противоречива постъпка, съобщава Тhe Sun. Според изданието, в понеделник тъмнокожият италианец е причинил голямо безпокойство на обитателите на района, в който той живее - елитна зона в околностите на Манчестър.

Както съобщава Тhe Sun, в задния двор на струващия няколко милиона паунда свой дом 21-годишният нападател изградил писта, на която подкарал с бясна скорост своето АТВ. Шумът на ревящия двигател на машината, чието предназначение няма нищо общо с населените места силно обезпокоило обитателите на района, които останали възмутени от действията на Балотели и шума, който той причинил.

Не е известно какво се е случило по-късно с гонитбата, но само преди две седмици италианският национал за малко не подпали своя дом и мнозина смятаха, че поне за малко Марио ще се укроти, но явно щурите идеи на Балотели нямат край.

 

  Сподели
102