Щастливец от лотария поиска за съсед Лампард


Н. Гавазов

Щастливец от лотария поиска за съсед Лампард

Привърженикът на Челси Дейв Доуис, който спечели 101 милиона паунда от лотария, заяви за намерението си да стане съсед на Франк Лампард. Както е известно, миналата седмица щастливецът Доуис, който е началник-смяна в един от супермаркетите в Лондон и бивш стюард на Челси, стана по-богат със 101 милиона паунда, след като за трети път в живота си реши да закупи билет от лотария.

Ставайки милионер, Дейв влезе в числото на богатите хора в Британия, изпреварвайки не само всички футболисти от своя любим отбор, но и редица представители на шоу-бизнеса като Крис Мартин, Дейвид Боуи, Ози Озбърн и други.

Доуис призна, че ще продължава да ходи на мачовете на „сините" както го е правел и преди, но възнамерява да се придвижи по-близо до любимия си стадион и да закупи жилище в района на „Стамфорд Бридж".

„Не ми е необходима ВИП-ложа - аз иска да бъде на трибуната сред феновете и заедно с тях да гледам играта на моя отбор. Ще бъда повече щастлив, ако успея да се преместя близо до стадиона, а Франк Лампард да ми идва на гости на чаша чай", споделя Доуис.

 

  Сподели
90