Сити започна разследване на изпълнителния си директор


Н. Гавазов

Сити започна разследване на изпълнителния си директор

Изпълнителният директор на Манчестър Сити Гари Куук попадна в центъра на неприятен скандал, съобщава Sky Sports. Според информацията, вчера от акаунта на Куук е бил изпратен имейл до майката на защитника на „гражданите" Недум Онуоха. Въпросното съобщение се е подигравало г-жа Антония Онуоха и с борбата й с рака. Сити отказа да коментира историята, но се подразбира, че тази сутрин ще има среща на Борда на директорите, на която ще бъде разгледана възникналата ситуация.

Твърди се, че съобщението не е било насочено за д-р Антония Онуоха - майката на футболиста, а за футболния администратор на клуба Брайън Марууд. Куук по-късно заявил, че не той е изпратил съобщението и че имейл акаунтът му е бил хакнат, докато той е бил на почивка.

„Когато отворих електронната си поща и видях съобщението, това беше най-лошия ден в живота ми. Дори по-лошо, ако бъдеш диагностициран, че си болен от рак. Не разбирам как някой може да се държи по този начин. Аз съм критично болна", цитира Sky Sports думите на майката на Онуоха.

Д-р Онуоха веднага се е свързала с председателя на борда на Сити Калдуун Ал Мубарак и го информирала за съобщението. Майката на футболиста на Сити е сезирала и Футболната Асоциация. От ФА обаче по всяка вероятност ще оставят в Манчестър сами да се справят със ситуацията.

 

  Сподели
170