Образуваха дело срещу бивш играч на Юве


Н. Гавазов

Образуваха дело срещу бивш играч на Юве

Нидерландските прокурори започнаха дело срещу бившия полузащитник на Ювентус Мохамед Ихатарен, който сега играе за Славия Прага, за две престъпления. AD съобщава това.

Според източника една част от случая включвала Мохамед, който нападнал приятелката си през февруари 2023 г., след което тя се свързала с полицията и 21-годишният футболист бил арестуван. Скоро след това тя искаше да оттегли показанията си и по-късно двойката се ожени през 2023 г. Друго престъпление, за което Ихатарен е преследван, е "опит за подбуждане към заплахи“. Все още не е обявена съдебната дата за делото на футболиста.

Футболистът дебютира за първия отбор на ПСВ Айндховен на 16 години. След като завърши кариерата си в ПСВ, той се опита да възобнови кариерата си в Ювентус, Сампдория и Аякс. Последният мач на Ихатарен беше през юли 2022 г., когато той отбеляза два гола за Йонг Аякс в приятелски мач срещу германския Падерборн. Халфът премина в Славия през декември 2023 година.

Интернет порталът Tramsfermarkt оценява пазарната стойност на играча на €300 хил. Имайте предвид, че през декември 2019 г. цената на Мохамед бе €22 млн.

  Сподели
132