Абрамович остави тлъст бакшиш в турски ресторант


Н. Гавазов

Абрамович остави тлъст бакшиш в турски ресторант

Руският милиардер Роман Абрамович, който дълго време притежаваше акции в Челси, посети един от елитните ресторанти в Турция, където остави невероятен бакшиш на местния сервитьор, съобщава SonDakika.

Според източника при сметка от 85 хиляди турски лири (2,9 хиляди долара) олигархът е оставил на сервитьора бакшиш от 175 хиляди лири (5,9 хиляди долара). Отбелязва се, че в ресторанта, който Абрамович посети с приятели, той беше "посрещнат като крал“. Главният готвач лично приготви вкусни ястия за компанията. Милиардерът опита традиционни турски деликатеси.

Руснаците си говориха дълго в ресторанта. Доволен от обслужването и храната, милиардерът благодари на персонала на заведението, като остави общо 260 хиляди лири (8,9 хиляди долара) и напусна мястото на срещата, придружен от въоръжената си охрана.

Да си припомним, че санкции срещу Абрамович бяха наложени след началото на военната агресия на Русия срещу Украйна по заповед на военния престъпник и диктатор Владимир Путин. Бизнесменът реши да заведе дело срещу това, което не бе удовлетворено.

  Сподели
416