Равел Морисън използвал талон на мъртвец за паркиране


Н. Гавазов

 Равел Морисън използвал талон на мъртвец за паркиране

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Равел Морисън използва талон на мъртвец, за да паркира в Манчестър.

"Това решение показва, че законът важи за всички без изключение. Благодарен съм за упоритата работа на нашите разследващи служители, както и на адвокатите, които успяха да заведат успешно този случай.

Нашите служители патрулират ежедневно по улиците, за да гарантират, че сините талони се използват законно. Няма да се поколебаем да предприемем действия, ако открием хора, които се опитват да заобиколят закона“, заяви говорителят на градския съвет на Манчестър.

Синият талон за паркиране, който Морисън използваше, бе идентифициран от служителите на паркинга като невалиден, тъй като принадлежеше на мъж, починал през февруари 2022 г.

Неговото Ауди А3 бе с въпросния талон и след това отнесено на партида за конфискация, от която Морисън го взе по-късно същия ден. 30-годишният футболист обясни, че е купил талона от някой от "Олд Трафорд" за 58 евро.

Пропуски със син талон се издават на хора с увреждания или медицински проблеми и им позволяват да паркират на паркинги по-близо до местоназначението си.

  Сподели
299