Моджи: Морати, спри да се криеш!


Н. Гавазов

Моджи: Морати, спри да се криеш!

Лучано Моджи призова Морати да върне Скудетото от 2006 година и „да спре да се крие зад Факети". Както е известно, според последните разследвания, при които бяха прослушани разговори с участието на тогавашния президент на "нерадзурите" Факети, Интер също е участвал в Калчополи. От клуба реагираха гневно на нападките, като твърдят, че това е лична атака към паметта на Факети, който почина през 2006 година.

„Морати трябва да спре да се крие зад Факети. Всички съжаляваме, че той умря, но това не отменя неговия глас на касетките. Това, което със сигурност трябва да се направи, е да се отнеме титлата на Интер. Морати ще излезе най-добре от лошата ситуация, ако върне титлата обратно. Скудетото принадлежи на Ювентус", заяви Лучано Моджи.

Както е известно, Интер, който завърши трети през 2005-2006 година стана служебен шампион, а Милан беше наказан, но не толкова строго, колкото Ювентус.

„Милан са също толкова лоши, колкото и Интер. Сравнете моите телефонни разговори с техните и ще забележите, че аз изглеждам като аматьор. Сега те също рискуват да бъдат съдени за обезщетение от Ювентус", допълва бившият президент на „Старата госпожа".

 

  Сподели
113