Тебас: Рубиалес организираше оргии след работа


Н. Гавазов

Тебас: Рубиалес организираше оргии след работа

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас говори за оставката на Луис Рубиалес от поста президент на Испанската футболна федерация.

"Не съм щастлив. Той доведе всичко до краен предел. Имаше и по-сериозни неща. Знаеше, че един ден нещо ще се случи. Оргии след работа, канене на приятели на паеля... Имаше неща, които не можеха да се нарекат нормални. Това се виждаше, но не му придаваха никакво значение. Някой ден трябваше да се случи и се случи. Мислех, че може да му се размине. Той довежда всичко до крайност, без да мисли за последствията, които могат да възникнат“, заяви Тебас.

Припомняме, че Луис Рубиалес влезе в сексистки скандал след награждаването на победителите от Световното първенство за жени. Функционерът хвана футболистката Джени Ермосо за главата и страстно я целуна по устните. Коментирайки този епизод в социалните мрежи, Ермосо подчерта, че не харесва това, което Рубиалес направи. Инцидентът предизвика бурни дебати във футболните среди. Самият Рубиалес заяви, че "това беше момент, в който двама приятели празнуваха победа".

  Сподели
371