Антони излезе с изявление относно обвиненията


Н. Гавазов

 Антони излезе с изявление относно обвиненията

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Антони излезе с изявление относно обвиненията в домашно насилие срещу бившата си приятелка Габриела Кавалин.

"От уважение към моите фенове, приятели и семейство се чувствам длъжен да говоря публично за фалшивите обвинения, на които бях жертва.

От самото начало се отнесох сериозно и с уважение към този въпрос, като дадох надлежни обяснения на органите на реда. Полицейското разследване се провежда в тайна на правосъдието и затова не мога да разкрия подробности. Със сигурност обаче мога да кажа, че обвиненията са неверни и че има доказателства за моята невинност.

Отношенията ми с г-жа Габриела бяха бурни, със словесни обиди и от двете страни, но никога не съм проявявал физическа агресия. Всеки път обаче в показанията и в интервюто тя казва нещо друго.

По този начин опровергавам обвиненията и обявявам, че съм готов да сътруднича изцяло на бразилските власти за изясняване на всички необходими обстоятелства. Вярвам, че истината за моята невинност ще бъде разкрита по време на полицейското разследване“, написа Антони в социалната мрежа.

  Сподели
515