Рубиалес организирал партита с млади момичета?


Н. Гавазов

Рубиалес организирал партита с млади момичета?

Президентът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес е наемал вила, в която са се вихрили множество оргии, съобщава The Sun.

Според таблоида, чуновникът, който предизвика "скандала с целувката“ след спечелената световна титла от женския национален отбор на "Ла Фурия“, организирал луди секспартита със свои колеги.

Имотът с името "Луксозен рай“, се намира сгушен в хълмовете на испанския курорт Салобрена, на брега на Средиземно море, в близост до Гранда, където Рубиалес е израсъл. На парти в разгара на пандемията са присъствали близо една дузина млади момичета, като това твърди анонимен източник на таблоида. Твърди се, че поредицата от диви нощи сериозно са безпокоили до 6 часа сутринта хората, които живеят в близост до вилата.

Самият Рубиалес, който е разведен и има три дъщери, заяви на антикорупционен процес през миналата година, че къщата е била използвана за "работна среща, на която е имало барбекю и паеля с хора от различен пол“.

Луис Рубиалес бе отстранен от футбола за срок от 90 дни от Дисциплинарната комисия на ФИФА, след като на награждаването за титлата на испанките целуна по устата нападателката Джени Ермосо.

  Сподели
182