Проститутката: Рууни е като момченце


Н. Гавазов

Проститутката: Рууни е като момченце

Хелън Ууд, 24-годишната проститутка, с която нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изневери на съпругата си, разкри в интервю за London Evening Standard пикантни подробности от срещата си със звездата и призна, че по никакъв начин не се чувства виновна и не съжалява, че е наранила госпожа Рууни. Тя дори допълни, че в момента се намира в конфликт със себе си, заради публичното извинение, което поднесе миналата година на Колийн, тъй като не е трябвало да го прави изобщо, още повече, че съпругата на нападателя на Юнайтед не заслужава това.

Както е известно, Рууни се е възползвал от услугите на Хелън, докато Колийн е била бременна в петия месец със сина им Кай, но въпреки това половинката на Уейн прости на съпруга си. Скандалът избухна, когато Дженифър Топмсън - другата проститутка, с която Рууни е бил, продаде историята за 40 000 паунда.

"Той е невероятно нормален. Страшно плах човек е. От всички футболисти, с които съм била, никога няма да разбера, защо я лъже. Има много по-зле от него. Той ми напомня на момченцето, което се опитва да подражава на готините момчета, но не е като тях. Дженифър ме убеди да легна с него, защото Рууни ще плати добре, а работата с него няма да бъде за повече от 12 минути", разкрива проститутката.

„Исках да запазя всичко в тайна, още повече, че вече не работех като ескорт, но след като Дженифър се съгласи да напише и продаде историята си, това вече беше невъзможно. Всеки ден в пресата излизаха големи заглавия: „Къде е момиче № 2?". Сега вече всички знаеха, че аз съм проститутката и се принудих да се извиня публично на Колийн, но в момента съжалявам за това, което направих. Всъщност, знаете ли какво? Не съжалявам, че я заболя, защото трябва да си глупак, за да приемеш обратно един човек, който те е мамил безброй пъти", допълва Хелън.

 

  Сподели
254