Роналдо почива в Бодрум, обещава да бъде на трибуните на Бешикташ


М. Мехмед

Роналдо почива в Бодрум, обещава да бъде на трибуните на Бешикташ

Преди няколко дни португалската суперзвезда Кристиано Роналдо посети Истанбул по покана на президента на Бешикташ Йълдъръм Демирьорен. Визитата на бързоногото крило предизвика голям интерес сред турските фенове и единствено бързата намеса на органите на реда не доведоха до злощастен случай при откриването на мол, собственост на турския президент. По-късно португалецът се присъедини на вечеря с ръководството на Бешикташ.

Припомняме ви, че в турския клуб играят сънародниците на Роналдо - Куарешма, Алмейда, Фернандеш, Бебе и Шимао. Най-вероятно пък в скоро време черно-бялата фланелка ще облече десният защитник на Челси Жосе Босингва.

„С Куарешма и Алмейда се виждаме в лагерите на националния отбор. Освен тях в клуба играят „легендата" Шимао, Бебе и Фернандеш. Приятелите ми разказват за стадион Иньоню. Знам каква е атмосферата на този стадион. Задължително ще дойда да наблюдавам двубой на живо в Истанбул. Надявам се програмата ми да се съвпада и да посетя домакински мач на Бешикташ", заяви Роналдо пред турските медии.

От града, свързващ Европа и Азия, португалецът отпраши с приятелката си Ирина Шайк за курорта Бодрум, където ще прекара ваканцията си.

Според испанският AS, oт посещението си в Истанбул, 94-милионната покупка на Реал Мадрид е спечелил 170 000 евро от шефовете на Бешикташ.

  Сподели
129