Гигс е изправен пред сериозни финансови загуби


Н. Гавазов

Гигс е изправен пред сериозни финансови загуби

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който бе уличен в извънбрачна връзка с телевизионната водеща Имоджин Томас, а по-късно и със съпругата на своя брат - Наташа, е изправен пред опасността да претърпи сериозни финансови загуби, след като повечето рекламодатели се готвят да анулират договорите си с прелюбодееца, който съвсем наскоро бе смятан за пример на отговорен семеен баща и съпруг, съобщава Metro.

Най-сериозен удар Гигс ще понесе от американския спортен концерн "Рийбок", с когото уелсецът има спонсорски контракт от началото на кариерата си. Други големи фирми, сред които "Ситроен" и швейцарският производител на часовници "Патек Филип" също обмислят да прекратят договорите си със звездата на Юнайтед.

Днес медиите на Острова съобщиха, че Гигс е направил опит да се срещне с брат си Родри, но последният му е затворил телефона, което отчаяло уелсецът.

Допълнително напрежение в скандала днес наля Имоджен Томас, която малко след като завършиха снимките и от поредната фотосесия свързана с реклами на ядки, заяви, че повече никога няма да се запознава и излиза с футболисти.

„За нищо на света не бих го направила отново с футболист. Това са елементарни и самовлюбени същества. Разбирате ли ме? Не! Никога повече!", заяви Имоджен.

 

  Сподели
79