Гигс се забърка в нов страхотен скандал


Н. Гавазов

Гигс се забърка в нов страхотен скандал

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се забърка в нов семеен скандал, след като стана ясно, че е имал 8-годишна връзка със съпругата на брат си, гръмна днес пресата на Острова. Звездата на „червените дяволи" по-рано бе пример за отговорен съпруг и баща, но репутацията му бе опетнена в началото на миналия месец, когато бе спипан да изневерява на своята половинка с бившата участничка от риалити-шоуто Биг-брадър - Имоджен Томас.

Снощи в Daily Mail излязоха обаче още шокиращи факти около личния живот на бившия уелския национал. Според изданието, той е имал тайна връзка със 28 -годишната Наташа, която е съпруга на брат му Родри. Гигс е започнал да се среща тайно със снаха си и да прави секс с нея още на следващия ден, след като се е родил неговият осемгодишен син. Любовната афера е продължила до 9 април тази година и двамата са се виждали доста често.

„Когато разбрах, че той е изневерявал с Имоджен, наистина ме заболя. Знам, че звучи странно, но той не само е мамил Стейси (Б.ред. - съпругата на Гигс), той е мамил също така и мен. Нашата връзка се основаваше само на секс и нищо повече, но все пак ме боли. Каквито и чувства да съм имала към него, той се оказа пълен идиот!", цитира News of the World думите на Наташа, която каза също така, че звездата на Юнайтед, който получава космическа заплата, на всичкото отгоре е бил много стиснат човек.

„Той стотинка не даваше за срещите ни. Никога не е плащал скъпите хотелски стаи, както и напитките, които поръчвахме. Просто ставаше и си тръгваше", допълва снахата на Гигс.

33-годишният Родри, който е неуспешен професионален футболист и е лежал в затвора за нападение на фен, заяви днес, че е бесен от изумителното предателство на брат си и жена си. Снощи той написа в страницата си във Facebook, че е възмутен от случващото се и не може да проумее как е възможно брат му да стигне дотук

От своя страна, Макс Клифорд, който представлява интересите на Имоджен Томас, заяви, че актрисата е много разстроена.

„Това е нож с две остриета за нея - ужасно е да разбереш, какво се е случило, но по този начин тя се чувства оправдана, защото показва що за човек е Райън", цитира Daily Mail думите на Клифорд.

Гигс и Наташа се запознават през 2003 година в един бар в Манчестър, когато бъдещата му снаха е все още самотна майка. Двойката се радва на кратък флирт, който прекъсва, след като тя се запознава с брат му Родри и се сгодява за него през 2005 година. Звездата на Юнайтед обаче продължава да настоява за срещи и Наташа откликва на молбите му. Под голямо съмнение е и това, че племенникът на Гигс може да се окаже на практика негов син. Очаква се да бъдат направени ДНК тестове, за да може да бъде определено точно от кой е детето и ако се потвърдят съмненията на лелята на Райън, скандалът наистина ще придобие страхотни мащаби.

"Той е просто едно мръсно и подло куче. Как е възможно това - Райън няма никакъв морал. Как за Бога може да има връзка с жената на брат си?! Това е много гнусно нещо. Как може да се среща с нея. Та това е снаха му, дяволите да го вземат. Всички роднини сме възмутени. Родри няма представа какво става и наистина към момента иска да знае кой е истинският баща на неговото дете, което прилича много на Райън", заяви Джоана Уилсън, която е леля на звездата на Юнайтед.

 

  Сподели
92