Меси бе атакуван от футболен фен


Н. Гавазов

Меси бе атакуван от футболен фен

Звездата на Барселона Лионел Меси бе нападнат в родния си град Росарио от фен на местния Росарио Сентрал, съобщава новината телевизионният канал America. Според информацията, героят от Шампионската лига е обядвал заедно с двама свои приятели в един от местните ресторанти, когато група ученици се събрали пред заведението и поискали снимка от аржентинския национал.

Докато позирал с подрастващите, непознат младеж атакувал Меси и с викове: „ Аз съм фен на Сентрал, а ти си на Нюелс" успял да удари един път 23-годишният играч, преди да бъде усмирен от тълпата. Звездата на Барселона бързо се оттеглил обратно в ресторанта заедно със своите приятели, а по-късно отказа да коментира инцидента пред телевизионния екип.

Както е известно, в периода 1995 - 2000 г. - преди да премине в Барселона, Меси играе в юношеската формация на Нюелс Олд Бойс, който се явява градският противник на Росарио Сентрал. Инцидентът идва по-малко от седмица, след като на финала от Шампионската лига фен нахлу на терена на „Уембли" и сложи шал на раменете на Меси, преди да бъде отведен от силите на реда.

 

  Сподели
90