Бившата съпруга на Ашраф: Винаги ще съм на страната на жертвите


Н. Гавазов

Бившата съпруга на Ашраф: Винаги ще съм на страната на жертвите

Хиба Абук, бившата съпруга на мароканския защитник на ПСЖ Ашраф Хакими, излезе с изявление след слуховете за раздяла с играчите поради обвинения от френските прокурори срещу него. Мароканецът бе обвинен в изнасилване. Абук заяви, че делото срещу Хакими няма нищо общо с решението им да се разделят.

"Чувствам се длъжна да публикувам това изявление, за да изясня разпространяваната дезинформация. Въпреки че мълчанието може да е най-добрият вариант по някои деликатни въпроси, чувствам необходимост да говоря открито, за да продължа моя личен, обществен и професионален живот по възможно най-малко вреден и травматичен начин, защитавайки преди всичко децата си, които със сигурност са мой абсолютен приоритет.

Мина известно време, откакто с бащата на децата ми взехме решение да прекратим семейните си отношения. Това се случи много преди събитията, в които бях въвлечена с помощта на медиите и към които не съм причастна. Кой би си помислил, че след такава болезнена раздяла ще трябва да се сблъскам с такъв срам. Отне ми известно време да усвоя това.

Естествено, в живота си винаги съм била и ще бъда на страната на жертвите, затова, предвид сериозността на обвиненията, ще трябва да разчитаме само на справедливостта.

Моля ви да уважавате моето лично пространство и живота на децата ми. Благодаря ви за подкрепата, грижата и уважението“, написа Хиба Абук в акаунта си в Туитър.

  Сподели
178