Нападнаха журналисти пред дома на Гигс


Н. Гавазов

Нападнаха журналисти пред дома на Гигс

Автомобили, които са собственост на журналистически екипи и са били паркирани пред дома на полузащитника на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, са били атакувани и потрошени от група мъже, съобщава новината Tribalfootball. Според информацията, патрули на полицията са били повикани на адреса на играча в Уорсли, графство Салфорд, съвсем близо до Манчестър, за да предотвратят вандалски действия срещу моторните превозни средства.

Шест автомобила са били потрошени след като група атакуващи са пристигнали малко след 15:30 часа местно време на мястото с микробус Форд Транзит и са нанесли щети на колите. Журналисти обяснили пред разследващите полицаи, как гумите на колите са били пукани и изпускани, а самите автомобили са били посипани с брашно и замеряни с яйца. Пострадали няма.

Мъжете, които са атакували автомобилите на репортерите, са били маскирани и не може да се даде повече информация за тях. Инцидентът става ден след оповестяването на Гигс като участник в извънбрачна афера с телевизионната водеща Имоджен Томас. Първоначалните предположения са, че става дума за привърженици на Юнайтед, не са изключени и други варианти. Полицията започна разследване на случая.

 

  Сподели
85