Съпругата на Ди Мария отговори на Рами


Н. Гавазов

 Съпругата на Ди Мария отговори на Рами

Хорхелина Кардосо, която е съпруга на нападателя на аржентинския национален отбор и Ювентус Анхел ди Мария, отговори на забележката на бившия играч на френския национален отбор Адил Рами по адрес на съпругата си.

"Анхел може да те научи как да плачеш, да се отнасяш добре с жените и да вкарваш голове на финали“, написа Кардосо в Туитър.

Конфликтът между Ди Мария и Рами започна, след като французинът нарече вратаря на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес "главният задник в света на футбола“, а аржентинският нападател защити партньора си в националния отбор: "Мартинес е най-добрият вратар в света. Плачи някъде другаде." На това Рами отговори: "Ще ме научиш ли, Анхел?“

Отговорът на съпругата на Ди Мария се отнася до сълзите от радост на футболиста по време на финала на Световното първенство през 2022 г. в Катар, връзката на Рами с актрисата Памела Андерсън, която приключи с това, че тя нарече французина чудовище и способността на аржентинеца да вкарва голове на финалите на турнира.

  Сподели
586