Боатенг тормозил приятелката си


Н. Гавазов

Боатенг тормозил приятелката си

Защитникът на Лион Жером Боатенг е използвал "физическо, психологическо и финансово насилие" върху бившата си приятелка Касия Ленхард. Също така, няколко седмици преди самоубийството й, той я принудил да подпише споразумение за неразкриване на връзката им. Това обяви прокурорът по делото на 34-годишен футболист, съобщава RMC Sport.

По-рано стана известно, че Боатенг е обвинен в нанасяне на телесна повреда на Ленхард. През 2018 г. бе съобщено, че играчът я е нападнал по време на почивка след спор. Наскоро стана известно, че съдът е получил документ, който адвокатите на семейство Ленхард признаха за истински. Той говори за майката на модела, която обяснява, че дъщеря ѝ е казала, че е подписала споразумение за неразкриване на информация под натиска на Боатенг. Договорът изисква от нея да мълчи за връзката им.

Съобщава се, че адвокатът на германския защитник твърди, че именно тя е поискала да подпише този документ. Ленхард е казала на майка си, че Боатенг я ударил в лицето, така че тя подписала споразумението от страх. Близки до Ленхард твърдят, че преди смъртта си тя се е чувствала застрашена, но не е могла да каже нищо, тъй като е била в сила подписка за неразгласяване.

  Сподели
292