Жертва на Менди разказа за инцидента


Н. Гавазов

  Жертва на Менди разказа за инцидента

19-годишната жертва на предполагаемото изнасилване на 28-годишния френски защитник на Манчестър Сити Бенджамин Менди разкри подробности за инцидента през юли 2021 г.

Според момичето тя се озовала в къщата на футболист в Чешър, след като се отпуснала в нощен клуб в компанията на Менди в Манчестър. Тя съобщи, че е заспала сама, но когато се е събудила, се оказал сама с играча.

"Събудих се и открих, че Бен лежи върху мен, но аз бях на една страна. Беше ужасно, имах цикъл. Спомням си буквално пет секунди, докато той подлагаше кърпа под мен. Спомням си, че му казах: "Не, имам цикъл“. Исках ли да правя секс с него? Не, защото не го познавам добре“, заяви момичето в съда.

В същото време тя призна, че в този клуб е пила алкохолни напитки с Менди, а именно шампанско. Момичето оцени степента на интоксикацията си на шест от 10. Момичето разказа и как два-три месеца преди предполагаемото изнасилване е правила секс с Манди "за една нощ“, но тогава е била трезва и всичко е било по взаимно съгласие.

В съда стана известно, че нейната история е идентична с тази на друга жертва на предполагаемото изнасилване. В същото време момичето отрича преди това да е обсъждала случилото се с нея.

  Сподели
496