Обвиниха Парти в изнасилване


Н. Гавазов

Обвиниха Парти в изнасилване

29-годишният ганайски полузащитник на Арсенал Томас Парти се замеси в потенциално нашумял скандал за изнасилване. Това съобщава Pulse Nigeria.

Момиче, което пожела да остане анонимно, публикува екранни снимки на кореспонденция с Парти в една от социалните мрежи, разказвайки за ситуацията, която й се случи.

"Томас Парти е сериен изнасилвач, който имаше късмет, защото датата, на която реши да ме изнасили, докато бяхме на почивка заедно, бе 10 дни преди промяната в законите на Обединеното кралство, която позволява на местните полицейски сили да разследват престъпления, извършени извън Обединеното кралство. Онзи ден той ме изнасили, остави ме в безсъзнание в леглото, след това отиде на парти в Ибиса, върна се, изсмя ми се в лицето и каза, че не мога да му откажа“, съобщи момичето.

В същото време жертвата наистина потвърди, че преди е имала връзка с футболиста на Арсенал, като показа видео съобщения от него. Момичето разказа, че инцидентът се е случил преди няколко месеца, като потвърди, че е поучила пари, за да не разкрие какво е преживяла. Тя от своя страна възнамерява да постигне справедливост в полицията, а самият футболист все още не е реагирал на обвиненията.

По-рано този месец Парти беше обвинен в изнасилване от съпругата си, мароканския модел Сара Бела. Според публикации в медиите причината била, че той отказал да й предложи брак.

  Сподели
798