Балотели продължава със скандалното си поведение


Н. Гавазов

Балотели продължава със скандалното си поведение

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели е събрал близо 10 000 паунда от фишове за неправилно паркиране, съобщава пикантната новина The Sun . Според изданието, бившият играч на Интер, чието противоречиво поведение извън терена доведе до изпитание на неговия професионализъм е бил глобяван за неправилно паркиране общо 27 пъти откакто дойде на „Ийстландс". Както е известно, Балотели вече плати 300 000 паунда за различни свои провинения, с които наруши вътрешния правилник на Сити. Това очевидно не притеснява изобщо младия нападател, който постоянно се намира заради скандалното си поведение на първите страници на вестниците.

Според източник на The Sun , италианският национал изобщо не се съобразявал с правилниците и паркирал своето Мазерати където завърне, включително и на места, където е абсолютно забранено преминаването на автомобили, а камо ли паркирането им. Той се отнасял с пренебрежение и към органите на реда, към които не показвал никакъв респект и уважение.

Нападателят вече е свързан със завръщане в Италия през лятото, след като играча вече заяви желанието си да защитава цветовете на градския съперник на Интер - Милано.

 

  Сподели
131