Легендарен футболист на Миньор бе пребит в центъра на Перник


FUTBOL-TV

Легендарен футболист на Миньор бе пребит в центъра на Перник

Един от най-известните футболисти на Миньор Перник от близкото минало –  Румен Андонов,  е със сериозни  травми  от удари,  и в момента е настанен в столична болница за лечение, съобщава "perniknews".

Андонов, който е и президент на ФК Кракра 1919 е нападнат от младеж посред бял ден в центъра на Перник. Близките му споделят, че той е бил нападнат от човек, който се занимава с бойни спортове.

Очаква се от пернишката полиция да дадат информация за случая. Органите на реда са били извикани и са пристигнали на място за минути, според очевидците.

Румен Андонов е бивш футболист на Миньор Перник, 14 години е играл професионален футбол. Близо 8 години е бил капитан на отбора. От години работи с подрастващи в клуб "Кракра 1919“, който е създаден през 2004 година.

"Надяваме се най- накрая за справедливост за това прокуроско недоразумение Васил Михайлов!!!! След двеста жалби и оплаквания, за побоища на беззащитни хора той си се разхожда свободно  защото БАЩА МУ Е ПРОКУРОР!!!!Следващите може да са вашите деца и близки!!!! #справедливост", бе реакцията на дъщерята на Андонов.

"За да се гарантира безпристрастност на разследването, прокурорите от Районна прокуратура са направили самоотводи. Предстои материалите по разследването да бъдат изпратени на главния прокурор за определяне на друга Районна прокуратура", заяви Албена Стоилова, говорител на Окръжна прокуратура в Перник.

  Сподели
395