Тежък пътен инцидент с националите в Тбилиси


Н. Гавазов

Тежък пътен инцидент с националите в Тбилиси

Националният отбор на България е катастрофирал в Грузия. По пътя от летището към хотела превозното средство, в които е била част от нашата делегация, се удря в автобуса, превозващ националите ни. Причината е, че шофьорът на първия автобус рязко е набил спирачки заради внезапно спрял автомобил.

След тежкия удар халфът Тодор Неделев е откаран в болница. Той е единственият пострадал. Останалите играчи от националния ни тим са се отървали само с уплаха. Неделев е стоял най-отзад в автобуса, където ударът е бил най-силен.

 "Единият рейс е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е пострадал, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Доктора на отбора е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, съобщи членът на Изпълкома на БФСВеселин Балевски минути след ужасния инцидент.

"Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, вследствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре", се казва в официалното съобщение от БФС.

  Сподели
477